здравейте колеги. Имам 164 ТС от 1/2 год. и съм много доволен , преди това бях голфаджия 2 после 3 и т.н. Ел. стъклата ми вървят бавно и на сваляне и на вдигане това нормално ли е? Смазах централните водачи и жилата и нищо . Другия въпрос ми е за ръчната спирачка - на две жила ли е или едно че не ми държи задно дясно колело
Известие
Collapse
No announcement yet.
ел стъкла
Collapse
X
-
Мойте стъкла също вървяха бавно,особено зимата, а лятото се ядваше някак си.Но открих причината,толкова ми е износен механизма ,че той се усуква и затяга. Има положение в което се вдига за 3 сек., а се смъква за 15 и обратното.Затова направих компромис и съм го регулирал така на кантар да затяга ,че времето за смъкване и вдигане да е почти еднакво.
А за жилата те са 2 ама, едното е дълго 15см а другото сигурно 3 метра. И следователно, жилото за лявото колело е едно цяло с това на дясното.Но бъди спокоен тъй като спирачните ти апарати за "Гирлинг" и са същите като на голф2,3, ауди А4,А6,А8 и много други, тай че страшно няма каквото и да е ще си намериш всичко за тях.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
-
Първоначално публикувано от iv4oto_77@abv.bgпробвах с кабели директно от акомулатора и нищо /пак си вървят бавно/ после се опитах да регулирам стъклото и горе долу се получи но нещо заяжда по средата на вдигане и пускане и не мога да разбера от к-во /смазах с грес механизма и кво ли още не и неще/Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Първоначално публикувано от iv4oto_77@abv.bgвремето се оправи стъклата същомай има още живот в тях но са поизносени щом има проблем при по студено време
Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
на мен преди време ми се прецака зъбното колОло в механизма за повдигане и като поразглобих малко , видях че се е изронило ама яко, отидох в една морга и взех за 40лв. целия механизам, обаче от старата 164 (87-91г.) и се оказа че нейния механизъм е по бърз от този на 164Super и сега дясното предно стъкло се дига като на Фиат по бързо :PAlfa Romeo 164 Super T.SPARK
Comment
-
малко да посъбодя тази тема,че нещо тук нищо не разбирам от тези обяснения които сте дали.Та проблема е същия особенно предните 2 стъкла напрао 5 мин се вдигат каква може да е причината и къде са буксите на моторчето да дам директно ток да видя дали ше е по добре чв сега напрао не се използват много са бавни,дайте някакъв съвет
Comment
-
Първоначално публикувано от Alecks Покажи съобщениемалко да посъбодя тази тема,че нещо тук нищо не разбирам от тези обяснения които сте дали.Та проблема е същия особенно предните 2 стъкла напрао 5 мин се вдигат каква може да е причината и къде са буксите на моторчето да дам директно ток да видя дали ше е по добре чв сега напрао не се използват много са бавни,дайте някакъв съветAlfa Romeo 164 Super 2.0TS
Comment
Comment